tag:blogger.com,1999:blog-4948027442865773983.post3070102494310735122..comments2024-03-28T14:46:16.656+02:00Comments on Vihavainen: Ajankohtaista asiaaTimo Vihavainenhttp://www.blogger.com/profile/00440638593963587615noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-4948027442865773983.post-44249252123195749712022-12-26T12:29:15.955+02:002022-12-26T12:29:15.955+02:00Tein joulun kunniaksi noita Valamon lanttuja kun ...Tein joulun kunniaksi noita Valamon lanttuja kun piti paistaa kinkku. Erittäin maistuva lisuke.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4948027442865773983.post-90606380380482970912022-12-26T12:26:09.391+02:002022-12-26T12:26:09.391+02:00Kyllä tuota Wellingtonin filettä ihan mielellään s...Kyllä tuota Wellingtonin filettä ihan mielellään syö.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4948027442865773983.post-88709113078449722212022-12-24T15:36:51.786+02:002022-12-24T15:36:51.786+02:00Se on ihan hyvä keittiö. Orwell on sitä puolustanu...Se on ihan hyvä keittiö. Orwell on sitä puolustanut ranskalaisia panettrlijoita<br />panettelijoita vastaan<br />Timo Vihavainenhttps://www.blogger.com/profile/00440638593963587615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4948027442865773983.post-24863083913942767942022-12-24T12:56:20.234+02:002022-12-24T12:56:20.234+02:00Ei nyt kuitenkaan unoheta svennejen rotmos-nimistä...Ei nyt kuitenkaan unoheta svennejen rotmos-nimistä ruokaa. Se on hyvää. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4948027442865773983.post-64655246709209711542022-12-23T16:33:34.088+02:002022-12-23T16:33:34.088+02:00Elä kiusoo wanhaa raatoa, pakko alkaa huomenna kuk...Elä kiusoo wanhaa raatoa, pakko alkaa huomenna kukkoilemaan. Onneksi tarpeet on kasassa ja huomenehtoolla kaikki sitten hyvinkin hyvin.Oh-show-tah hoi-ne-nehttps://www.blogger.com/profile/17400699492876549664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4948027442865773983.post-55982516671079107122022-12-23T11:36:25.238+02:002022-12-23T11:36:25.238+02:00Kuin myös, varsinkin jos kukossa on vielä sianliha...Kuin myös, varsinkin jos kukossa on vielä sianlihaa ja -läskiä/silavaa...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4948027442865773983.post-78276898840705428442022-12-23T11:07:13.942+02:002022-12-23T11:07:13.942+02:00Olen lanttukukon suuri ystävä.Olen lanttukukon suuri ystävä.Timo Vihavainenhttps://www.blogger.com/profile/00440638593963587615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4948027442865773983.post-2124713045644700892022-12-23T07:16:58.165+02:002022-12-23T07:16:58.165+02:00Lämmin lanttukukko, jossa on sopivasti mukana kylk...Lämmin lanttukukko, jossa on sopivasti mukana kylkisiivuja, ja eikun voita selkään ja palan painikkeeksi kylmää maitoa, niin jopa kelpaa. Yksinkertainen mutta mielettömän maukas ruoka, vähän niin kuin fish ja chips Englannissa, vaikka muuten en ole juurikaan kuullut englantilaisesta keittiöstä...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4948027442865773983.post-42977088339744107522022-12-22T21:31:14.462+02:002022-12-22T21:31:14.462+02:00Ei voi parempaa olla kuin uunovihannekset. just no...Ei voi parempaa olla kuin uunovihannekset. just noin että hunaja ja suola antaa sielun uunivihanneksille, eteenkin lanttua voisin syödä joka päivä siihen kyllästymättä.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4948027442865773983.post-85645303521401407932022-12-22T20:31:00.721+02:002022-12-22T20:31:00.721+02:00"Suomalaisen pirtin sydän on aina ollut uuni,...<br />"Suomalaisen pirtin sydän on aina ollut uuni, jota on kesän päätyttyä pidetty jatkuvasti lämpimänä hamaan kevääseen saakka."<br /><br />Ei voi kylliksi ylistää PITKÄÄN haudutettua ruokaa. Totuuden nimessä kuitenkin todettakoon, että tuo koskee vain itä-Suomea.<br /><br />Laiskimmat ratkaisevat lanttukysymyksen heittämällä kuutiot suoraan karjalanpaistipataan. Jos liha on oikea, toimii!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4948027442865773983.post-16504976982129779812022-12-22T17:28:02.654+02:002022-12-22T17:28:02.654+02:00Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11969296991217039350noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4948027442865773983.post-18920792576190236122022-12-22T14:56:04.927+02:002022-12-22T14:56:04.927+02:00Meilläkin on kovasti tykätty uunijuureksista: lant...Meilläkin on kovasti tykätty uunijuureksista: lanttua, porkkanaa, sipulia, punajuurta ym. aika suurina paloina, jotka on pyöritelty öljyn ja hunajan seoksessa, jossa on myös mausteyrttejä. Muistaakseni tunti riittää n. 200 asteisessa uunissa.Timo Vihavainenhttps://www.blogger.com/profile/00440638593963587615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4948027442865773983.post-73158618114999135522022-12-22T14:48:16.672+02:002022-12-22T14:48:16.672+02:00Teen monesti uunivihanneksi, siellä lanttu kypsyy ...Teen monesti uunivihanneksi, siellä lanttu kypsyy herkulliseksi kun sen pilkkoo pinemmäksi, eikä ole pelkoa että olisi raakaa.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4948027442865773983.post-5786440304581907992022-12-22T13:40:13.843+02:002022-12-22T13:40:13.843+02:00Lanttu; tuo juuresten suopean jalo kuningas.
Eläkö...Lanttu; tuo juuresten suopean jalo kuningas.<br />Eläköön, eläköön, eläköön!Oh-show-tah hoi-ne-nehttps://www.blogger.com/profile/17400699492876549664noreply@blogger.com