tag:blogger.com,1999:blog-4948027442865773983.post4516350523655743718..comments2024-03-29T11:16:05.314+02:00Comments on Vihavainen: MuikkupaistiTimo Vihavainenhttp://www.blogger.com/profile/00440638593963587615noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-4948027442865773983.post-74517538799402275452019-08-08T07:13:52.436+03:002019-08-08T07:13:52.436+03:00Kokemukseni on myönteinen. Se rasvan kuumuus ratka...Kokemukseni on myönteinen. Se rasvan kuumuus ratkaisee.Timo Vihavainenhttps://www.blogger.com/profile/00440638593963587615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4948027442865773983.post-76122602713536276102019-08-07T21:57:17.404+03:002019-08-07T21:57:17.404+03:00Vihavaiselta kysyisin vaan sellaista, että ehtiikö...Vihavaiselta kysyisin vaan sellaista, että ehtiikö muikun ruoto tuossa kypsennysajassa ollenkaan pehmetä? Pitää ehkä syömämiehen olla varovainen kun alkaa nälissään syömään.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4948027442865773983.post-10993656372510860832019-08-07T14:27:05.717+03:002019-08-07T14:27:05.717+03:00Niinhän se on, niillä aineksilla ei oikein voi ruo...Niinhän se on, niillä aineksilla ei oikein voi ruokaa pilata. Eri asia sitten miten terveys sallii noita herkkuja, mutta pitäähän elämässä nautiskellakin - kohtuudella!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4948027442865773983.post-63911575747992807002019-08-07T00:26:56.797+03:002019-08-07T00:26:56.797+03:00"Löpertely oli kylläkin sallittu."
Tais..."Löpertely oli kylläkin sallittu."<br /><br />Taistolaislöpertely.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4948027442865773983.post-83485897834181029682019-08-07T00:11:08.101+03:002019-08-07T00:11:08.101+03:00«Muikkupaisti”
Muikkupaisti ja Siperianpaisti
Va...«Muikkupaisti”<br /><br />Muikkupaisti ja Siperianpaisti<br /><br />Valitettavasti professori Timo Vihavainen on Neuvostoliiton historian professori eikä Venäjän historian professori. Se johtunee siitä, että Venäjän tutkimus oli Suomessa kielletty. Löpertely oli kylläkin sallittu.<br />viktorhusu@gmail.comhttps://www.blogger.com/profile/02586222857206613608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4948027442865773983.post-68020085164408360212019-08-05T16:46:28.686+03:002019-08-05T16:46:28.686+03:00Gastronomian lyhyt oppikurssi:
Ota jotain, paista...Gastronomian lyhyt oppikurssi:<br /><br />Ota jotain, paista se runsaassa voissa ja lorauta sekaan runsaasti kermaa. Hyvää tulee - yleensä!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4948027442865773983.post-71270878578036275202019-08-05T12:27:50.285+03:002019-08-05T12:27:50.285+03:00"Nykyisin melkein puolta pienempiä."
Mi..."Nykyisin melkein puolta pienempiä."<br /><br />Mielipide: mitä pienempi muikku, sitä parempi.<br /><br />Nimim "Neulamuikun ystävä" Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4948027442865773983.post-57206759699580918172019-08-05T12:25:06.489+03:002019-08-05T12:25:06.489+03:00Kuulostaa suorastaan suussasulavalta, pitänee koke...Kuulostaa suorastaan suussasulavalta, pitänee kokeilla. Eikä se voin määrä haittaa, jos nyt kerran kaksi kesässä.<br />Yksi blogin aihe voisi olla kadonnut ero juhla- ja arkiruokien välillä, mikä on minusta merkittävä syy väestön ns paino-ongelmiin: vanhaan hyvään aikaan kun ns. herrasväenkin arkiruoka saattoi olla varsin vaatimatonta, vaikka juhla yms tilanteissa pöytä osattiin panna koreaksi, ruokalajien sekä voin ja kerman määristä tinkimättä. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4948027442865773983.post-81578889172589479182019-08-04T15:00:47.916+03:002019-08-04T15:00:47.916+03:00Hyvä ja simppeli ohje, mutta onkohan varmasti tarp...Hyvä ja simppeli ohje, mutta onkohan varmasti tarpeeksi voita.. Ensikatsauksella vaikutti isolta määrältä sitä, mutta de luxe versio sen vaatineeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4948027442865773983.post-14340974719516729372019-08-04T11:35:28.276+03:002019-08-04T11:35:28.276+03:00Aikoinaan täällä mökillä verkoista tuli noin 20 cm...Aikoinaan täällä mökillä verkoista tuli noin 20 cm pitkiä muikkuja, Nykyisin melkein puolta pienempiä. <br />Padasjoen kalastaja toimittaa muikkuja paikalliseen K-Kauppaan, jossa usein 3.90€/kg tarjouksessa.<br /><br />Kokeilenpa ohjetta, mutta lisään siihen hieman kermaa.<br />Tosin ihmettelen kuinka tuo kilo riittää 5-6 hengelle. Yksinhän tuon määrän syö ennen kun ehtii edes pöytään.<br /><br />- PetrusAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4948027442865773983.post-25101614267424980222019-08-04T11:04:39.893+03:002019-08-04T11:04:39.893+03:00No nyt se kertoo, kun olemme lähdössä pois mökiltä...No nyt se kertoo, kun olemme lähdössä pois mökiltä. No ensi kesänä sitten ja kyllähän me hyvin ollaan pärjätty niillä voilla paistetuillakin, mutta vaihtelu on aina hyväksi. Täytyypä tuo testata boqueroneilla Espanjassa..Affuhttps://www.blogger.com/profile/07001393920538356484noreply@blogger.com