lauantai 14. marraskuuta 2015

Nuorten miesten elämänlaatuHorojen maa ja elämänlaatu

Kansankotimme on nopeassa tahdissa saamassa tuhansittain kuokkavieraita. Heitä tulee jopa kymmenin tuhansin ja lähes kaikki ovat nuoria miehiä.
Toivomme tietenkin, että mahdollisimman moni heistä mahdollisimman pian palaisi tai palautettaisiin omaan turvalliseen maahansa, kotoisiin askareihin ja tuttuun kulttuuriin. Tästä huolehtiminen on valtiomme tehtävä ja se olisi syytä hoitaa mahdollisimman nopeasti. Tätä vaatii sekä maamme etu että tulijoiden oma etu.
Toistaiseksi kuitenkin maassamme on nyt suuri määrä nuoria miehiä, jotka elävät luonnottomissa oloissa. He ovat vailla mahdollisuutta työhön, sosiaaliseen arvostukseen, läheisiin ihmissuhteisiin ja seksuaaliseen tyydytykseen. Siis aivan kuten suuri osa oman maamme työttömistä, mutta puhukaamme nyt näistä kutsumattomista maahantulijoista.
Jokaiselle ihmiselle tässä maailmassa kuuluisi ihmisarvoinen elämä. Jokaisella on tietyt perustarpeet, joista kukin olisi vähintään kohtuullisesti tyydytettävä. Muussa tapauksessa ihminen on onneton. Ihmisen onni ei ole mikään summakäsite, joka paranee samassa tahdissa mammonan lisäämisen kanssa, vaan tulo, jonka kaikkien tekijöiden on oltava nollaa suurempia. Muuten ollaan onnettomia.
Seksuaalinen tarve nuorilla miehillä on tarpeista kaikkein hallitsevimpia. Joku vähä-älyinen feministi on muistaakseni sanonut, ettei ”sen” puutteeseen vielä kukaan ole kuollut. Hän on väärässä. Luulenpa, että seksuaalisen tyydytyksen puute on tietyn ikäryhmän miehillä suurin kuolemaan johtava syy, tavalla tai toisella.
Jostakin syystä ”puutteessa elämiselle” naureskelua on pidetty salonkikelpoisena asiana samaan aikaan kun jonninjoutaville loukkaantumisen aiheille on omistettu valtavasti huomiota ja tutkimuksia ja paheksuttu niiden vähättelyä.
Asia on kuitenkin mitä vakavin. Luonnonlain välttämättömyydellä aiheuttaa äkkiä ilmaantunut suuri nuorten miesten joukko miesten ylitarjontaa seksuaalisuhteiden markkinoilla, joilla suomalaisten miesten syrjäytyminen jo entuudestaan on suurta. Tulijoiden joukko kasvattaa moniongelmaisten, katkerien ja onnettomien kantasuomalaisten määrää. ”Ne vievät meidän naiset” ei ole mikään vitsi eikä vähättelyn arvoinen asia. Kyse on perustarpeista.
Etelän maissa vallitsee käsitys, jonka mukaan Suomi on löyhätapaisten horojen maa. Näin asia toki onkin, jos sitä vaivaudutaan ajattelemaan. Kyseessä on tietenkin yleistys, mutta yleistyksiinhän meidän juuri täytyy ajattelussamme pyrkiä, ellemme halua jäädä sille naiiville tasolle, joka pystyy käsittelemään vain yksityistapauksia.
Se, ettei yleistysten perusteella ole lupa tehdä johtopäätöksiä yksittäisistä tapauksista on taas niin triviaali asia, että sen hämärtämiseksi tarvitaan jo entisen cum lauden verran opintoja postmoderneissa tieteissä. Yleistäkäämme nyt siis, kun meillä kerran on aivot.
Se, mikä meistä nyt näyttää norminmukaiselta käytökseltä, olisi vielä 1950-luvulla tässäkin maassa ollut uskomatonta löyhätapaisuutta. Tosiasiahan on, että promiskuiteetti on meillä jo täysin hyväksyttyä ja tietyllä ikäkaudella suorastaan norminmukaista. Trobriand-saarilla tuskin koskaan päästiin näin pitkälle muuten kuin naiivien tutkijaneitokaisten kuvitelmissa.
Tilannetta voi vain verrata siihen, mikä vallitsee monissa muslimimaissa. Siellä se, joka koskee naiseen, loukkaa sekä naisen että suvun kunniaa. Se on häväistys, jonka sovittaminen vaatii verta. Meillä ulkomaalainen, komea nuori mies voi olla varma siitä, että hän löytää seksiseuraa mistä tahansa sinkkupaikasta ja miksei myös naitujen naisten parista. Seuraukset eivät pelota, päinvastoin.
Seurauksena on nimittäin ennen pitkää parisuhde, jossa mies ottaa perinteisen miehen paikan ja näyttää naiselle hänen paikkansa. Luonto näyttää säätäneen niin, että tällainen järjestys herättää naisissa hyväksymistä ja kunnioitusta. Yhä useampi kantasuomalainen nainen kantaa burkaa tai vähintään huivia, jota sivumennen sanoen meilläkin naiset käyttivät vielä 1950-luvulla.
Perheen perustaminen on jokaisen normaalin miehen ja naisen unelma. Kulttuurista riippuen perheellä kuitenkin tarkoitetaan erilaisia asioita. Vaarit, mummot, sedät, tädit ja serkut eivät meillä välttämättä kuulu perheeseen. Meillä viranomaiset ovat yhä useammalle ne keskeiset omaiset, joiden rooli on ratkaiseva niin syntymässä kuin kuolemassa ja kaikessa siltä väliltä. Arkaaisessa kulttuurissa kaikki on toisin.
Kuten Osmo Soininvaara Suomen Kuvalehdessä viisaasti kirjoitti, siirtolaistarjokkaat on mahdollisimman pian saatava ihmisarvoisiin oloihin. Ei pelkkä syöttiläänä makaaminen ole kenellekään siedettävä olotila pitemmän päälle. Muutenhan vankila olisi paratiisi.
Ihmisarvoisen elämän järjestäminen merkitsee kuitenkin arkaaisten kulttuurien kasvateille suvun, klaanin, uskonnon, perheen ja työn tuoman tyydytyksen ja statuksen löytämistä. Täysipainoiseen elämään kuuluu ehdottomasti myös seksuaalinen tyydytys.
Me emme ole kyenneet/halunneet järjestää tällaisia oloja suurelle joukolle kantasuomalaisia nuoria miehiä ja nyt meidän pitäisi tehdä se valtavalle joukolle muukalaisia. Yhden tärkeän osa-alueen hoitamista kyllä helpottaa olennaisesti se, että maamme on, toivottavasti sana ei ketään loukkaa, horojen maa. Puolestani uskon, että meillä on riittävästi naisia, jotka tässä asiassa tekevät voitavansa. Ongelmat eivät kuitenkaan näin ratkea vaan siitä vasta alkavat.

34 kommenttia:

 1. Kansamme saa kuokkavieraita kiihtyvään tahtiin. Kuokkavieraiden meille kutsujia on paljon omassa väessä. Avoin kutsu on voimassa ja lähetetty. Sitä nimitetään Meillä on unelmaksi.

  Keitä kuokkavieraat oikeasti ovat, sitä ei taida kukaan tarkasti tietää.
  Asiasta ei pidä liikaa keskustella.

  Yksittäistapauksia tietysti tulee. Pariisissa tuli surullinen kahdeksikkaistapaus viime yönä.

  Tuli mieleen: Jos vastaava hyökkäys konserttisaliin olisi tehty Israelissa, eivät terroristit olisi eläneet minuuttia pidempään ja saaneet aikaan tuollaista jälkeä. Kuva jossa terroristit lataavat aseitaan lippaiden tyhjennettyä ja jatkavat maahan lattialle käskemiensä puolustuskyvyttömien eurooppalaisten lahtaamista ja teurastamista on kaiken kertova. Juuri tuossa kulttuurisessa asennossa me olemme. Puolustuskyvyttömiksi itse itsemme tehneet eurooppalaiset. Olemme käsittäneet humanismin 100 prosenttisesti väärin. Me alamme todellakin olla häpeäksi itsellemme.

  t. munaton "humaani" europedi (kuten sinäkin)

  VastaaPoista
 2. Eiköhän se järki palaile pätkittäin. Tarkemmin sanoen olemme siirtymässä järjettömyyden aikaan. Toisin kuin omahyväisesti kuviteltiin, ns. eurooppalaiset arvot eivät ole maailman kohtalona, vaikka ne ovatkin Euroopalle kohtalokkaita.
  Irrationalismi tunkee yhä voimakkaammin päälle ja tunkee tieltään rationaalisuutta monella mekanismilla.
  Monikulttuurisessa Amerikassa aseen kantaminen mukana on normaali ja perusteltu käytäntö. Sellainen siitä tulee myös monikulttuurisessa Euroopassa ja mellamat muuttuvat ennen pitkää verilöylyiksi, jotka ruokkivat toisiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taas ja taas ja taas: "yksittäistapaus."
   Taas: "tästä ei voida vetää..."
   Entä mitä he sanovat meidän tulkinnastamme itse:

   .................................................................................................

   Tekstin alkukappaleessa Isis vetoaa Koraaniin, tarkemmin sanoen islamin pyhän kirjan 59. suuran toiseen säkeeseen.Suura 59 on nimeltään Kokoamisen suura. Sen toisessä säkeessä sanotaan muun muassa näin näin:

   ”He kuvittelivat vankkojen linnoitustensa suojelevan heitä Allahin (otteelta). Silloin Allahin (rangaistus) kohtasi heitä siellä, mistä he eivät osanneet (edes) kuvitella. Hän valoi kauhun heidän sydämiinsä, ja he tuhosivat talonsa omilla käsillään ja uskovien käsien kautta. Te, jotka kykenette näkemään, ottakaa (siitä) opiksenne.”

   ............................................................................................

   Näin siis he sanovat itse lausunnossaan.
   Me sanomme taas: "yksittäistapaus."
   Olemme puhuneet paljon täällä kielipeleistä.
   Olisiko pikku hiljaa olla aika nähdä todellisuus sellaisena kuin se on, vaikka tämä katsominen kaataakin kielipelimme.

   t. munaton & tyypillinen euronahjus

   Poista
 3. Suomikin alkaa olla siinä tilanteessa, että runsas muslimimiesten invaasio on tosiseikka.

  Voimansa he esittivät jo 25.10. ashura/voitonparaatissaan, jonka itse videoivat nettiin, koska koko valtamediamme sen sensuroi. Sanoma oli selvä olemme täällä. Meille ette mahda mitään. Jos karkotatte ryhdymme viimeistään silloin jihadisteiksi.

  Sisareni asuu pikkupaikkakunnalla, johon on perustettu vastaanottokeskus. Ensimmäiseksi kuulemma tiedustellaan missä täällä on bordelli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on selvä kaupunkilegenda. Sen huomaa jo siitä, että et ole itse kuullut tätä, vaan kerrot jonkun kuulleen. Kuulemma - niinpä. Olen itse tavannut vapaaehtoistyössä jo satoja turvapaikanhakijoiksi pyrkiviä kaikenikäisiä miehiä. Kukaan ei ole kysellyt bordellin perään. En usko, että ovat kysyneet miespuolisislta työntekijöiltäkään, olisivat kyllä kertoneet.

   Poista
  2. Tuskinpa niistä vastaanottokeskuksen työntekijöistä yksikään osa nimetä bordellia Suomen rajojen sisäpuolelta, ihan sukupuolesta riippumatta.

   Poista
  3. Jos syötäisiin ne lääkkeet, niin vainoharhaisuus vähenisi?
   Tuo on normaaliin shiiojen vuotuiseen hussainia-festivaaliin liittyvä kulkue, joita pidetään kaikkialla, missä shiioja elää. Nämä eivät ole mitään jihadisteja saati isisläisiä, joille shiia on yhtä kuin kufar.
   Mitään salaliittoa ei mediapimentoon liity.

   Poista
  4. Vahvistan Anonyyymin huomion tuosta videosta. Se halutaan TAHALLAAN tulkita väärin ja levittää väärää kuvaa. Näitä on paljon, on vääriä käännöksiä arabiasta ja englannista ja huhuja faktoina. Näin alkeellinen "tarkoitus pyhittää keinot -mediakritiikki" saa kritiikin kääntymään itseensä kritikoijaan.

   Poista
  5. Minä vahvistan, että sinä Marjatta-rukka olet aivopesty hyysäri, joka näkee kaiken islaminaation ihanuutena eikä tajua quraanin ja mohammedin sanaa lainkaan.

   Poista
  6. Kiitos nimittelystä, mutta olisi ehkä viisainta puhua vain asioista. Vahvistan, että en näe missään mitään ihanuuksia, varsinkaan islamismissa. Huomaan vain tökeröt yritykset kääntää englanninkielestä suomeen väärin, olenhan englannin opettaja.

   Poista
 4. Työkaverini oli kovin suvaitsevainen siihen saakka kunnes hänen asuintalonsa viereen ilmaantui VOK. Suvaitsevaisuus loppui kuin seinään. Monet muutkin kärsivät NIMBistä. Eilen pitkästä aikaa katsoin A-studion, jossa Eva Biaudet'n käyttäytyminen oli huonoa ja puheenvuorot jostakin toisesta maailmasta; kova huoli muiden maiden kansalaisten oikeuksista, mitä Emma Kari säesti yhtä palavasti. Suomalaisia poliitikkoja ei edes Pariisin tapahtumat taida pudottaa maan pinnalle. Invaasio jatkuu. Käsittämätöntä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtaakohan tämäkään isku vielä avata silmiä. Suoraan silmien edessä olevaa asiaa on joskus vaikea nähdä, jos se sotii ideologiapohjaisia uskomuksia vastaan ja jos sen takia jouduttaisiin tekemään epämiellyttäviä johtopäätöksiä ja jopa toimenpiteitäkin. Kovin monien Biadetien ja emma Karien suhtautuminen tuo mieleen Hitleriin kohdistetun appeasement -politiikan. Sen kannattajien mielestä kansallissosialistinen puolue oli, kovasanaisesta retoriikastaan huolimatta, Saksan vakauden ja Euroopan rauhan tae. Puolueen radikaaliainesten pienet ylilyönnit eivät saaneet tätä kuvaa horjuttaa. Se olisi ollut näiden rauhoittelijoiden mielestä aiheetonta ja vastuutonta. Saa nähdä, annammeko me näiden Chamberlainien edelleen johtaa meitä ja heräämmekö jälleen liian myöhään.

   Poista
  2. Anonyymi ei kertonut, mitä pahaa VOK on aiheuttanut. Meillä täällä Kouvolassa on jo kaksi kerrostaloa asutettu turvapaikanhakijoilla ja hätämajoituspaikassa vaihtuu väki koko ajan. ASinoa häiriö, mitä on taphtunut, on tullut kanatsuomalaisilta, näiltä uljailta, jotka käyvät pimeän tullen yrittämässä polttaa rakennuksia polttopulloin ja töhrivät seiniä.
   Pakoalislegendoille on aina tyypillistä ylimalkaisuus ja tyksitysikohtien puute.

   Poista
  3. Anteeksi kaikki kirjoitusvirheet, näillä sorminivelillä ei saisi hosua.

   Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 5. "ei liity pakolaisongelmaan" "suomessa nostetaan valmiustasoa, ei syytä huoleen" "yksittäinen terroriteko"

  Ilolla odotan, en suinkaan että Suomessa, joku tappaa matun vaan Suomalaisen poliitikon.
  Jos päästään seonnut on pystynyt ampumaan viattomia luokkatovereitaan, eikä täysjärkinen silloin kykene ampumaan koko maan vihollisen edes yhden.
  Josko siihen muut havahtuu.

  VastaaPoista
 6. Think. Jos vastaava isku olisi tehty muslimeja vastaan äärioikeiston militanttien toimesta olisi päivän sana RASISMI eikä suinkaan terrorismi

  Miksi tätä valkoiseen rotuun kohdistuvaa vihaa, rasistia vihaa uskontoamme kohtaan, rasistista vihaa elämäntapaamme ja kulttuuriamme kohtaan ei kutsuta rasismiksi?

  Tätä kannattaisi alkaa kysellä ja vaihtaa sanan terrorismi tilalle sana RASISMI, mistä eilenkin oli todellisesti kysymys aivan heidän omia sanojaan ja omaa itsetulkintaansa käyttäen.
  Jos kristittyjä tapetaan sen vuoksi että he ovat kristittyjä ja sitä kutsutaan ongelmitta terrorismiksi niin miksi länsimaisessa kielipelissä
  i-uskonnon ilmenemismuotojen jyrkkä arvostelu onkin rasismia?

  Voisko tämän joku selittää?

  jk

  VastaaPoista
 7. Jo tänään Iltasanomien toimittaja varoitti kytkemästä Pariisin terroritekoja islamin uskontoon. Sama toistuu huomisissa pääkirjoituksissa. En pysty kuvittelemaan, että al-Quaidan tai Isisin olisivat voineet perustaa lähi-idän ateistit. Kyllä ne olivat islamin uskon edustajia. Uskontoa ei voi olla olemassa ilman uskovaisia.

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti kuuluisa pariisilainen satiirilehti jatkaa kunniakkaita kommunistisia perinteitä taistelussa uskontoa vastaan. Profeetta Muhammedista voi tehdää uusia pilakuvia tai julkaista vanhat uudestaan (kansan pyynnöstä). Muslimeilla on muitakin profeettoja, joista varmasti löytyy pilapiirrosten aiheita. Kuulemma Jeesusta tämä Charly ei ole vielä pilapiirtänyt. Vinkki: he voisivat tehdä sarjakuvan Hannu Salaman eräästä tekstistä, joka todistaa, että Jeesus ei ollut mikään tuhkamuna ollessaan 40 vuorokautta aavikoilla seuranaan vain aasitamma. Budhan maha on hyvä pilapiirrosten kohde kaikenlaisista metsissä olevista puujumalista puhumattakaan, samoin Kultainen Vasikka.

  Eläköön ranskalainen "vallankumouksellinen" sananvapaus! Eläköön Marxin ateismi!

  VastaaPoista
 9. Niin kauan kuin Sauli Niinistö ja Timo Soini eivät lähetä Horneteja pommittamaan ISIS:n asemia, voimme toivoa olevamme turvassa, päinvastoin kuin ranskalaiset ja venäläiset.

  CNN:n 24h uutiskanavalla eritellään ISIS:n syntyyn syyllisiksi Georg W Bush ja Barack Obama. Katkera viha länttä kohtaan sai sytykettä Saddam Husseinin hallinnon kömpelöstä tuhoamisesta. Sitä länsi saa, mitä tilasi, ml. valtavan kansanvaelluksen pakoon ISIS:n puukkomiehiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rönkkö, olet pudonnut suoraan terroristien ansalogiiikkaan: syyllistät länttä näiden terroristien rasistisesta vihasta ja teoistaan. Juuri tuolla tavalla Isiksen ja muun islamismin valta kasvaa. Ja kasvaa. Ohjeesi on siis: pää pensaaseen ja älkää huomatko meitä. Kyllä kansainvaellus ja nukkuvien solujen mukanakulkeutuminen tulisi kyetä pysäyttämään, edes hallitsemaan, oli historia mikä tahansa.

   Maailma ei vain taida olla niin simppeli että sen hulluudesta ja irrationalismista voi syyttää Bush junioria kuten humaltunut vasemmistonuori kapakanpöydässä tekee reflektiivisesti 100 prosentin varmuudella.

   Ranskassa julistettu hätätila ja suruaika. Sosialistipressa ei siellä taida muuhun kyetäkään. Todellisuuden käsikirjoitukseen vastataan semanttisilla merkeillä. Ei lupaa hyvää. Mitä vielä pitäisi tapahtua että todellisuutta alettaisiin katsoa todellisuutena?

   jk

   Poista
  2. Heikin logiikka hieman ontuu. "Katkera viha länttä kohtaan" on ollut muslimaiden ongelmana läpi pitkän historian. Ilman ISIS-poikia kaadettiin pilvenpiirtäjiä ja tapettiin viattomia ihmisiä juniin ja metroon ihan tuossa vuosituhannen vaihteessa. Siksi lauseke "länsi saa mitä tilasi" seisoo savijaloilla.

   Muslimaiden vihan alkuperäinen lähde taitaa olla ko. maiden kansalaisten supersurkea itsetunto länsimaihin verrattuna. Ja tietenkin katkeralla kateudella maustettuna. LÄnsimaiden kehittyneisyys, vakaus ja rikkaus tekee mielen katkeraksi ja egon pieneksi.

   Tietenkin saamme kuulla huomenna myös kestoselitykset muslimien fundamentalisoitumisesta; sota Syyriassa ja tietenkin Palestiinan tilanne ja luonnollisesti länsimaissa kytevä islamofobia. Ehkä näin kuullaan.

   Ja totta kai mediassa alkaa kova islamin valkopesu, jossa kerrotaan ettei terrorismilla ja veritöillä ole mitään yhteyttä TODELLISEEN islamiin, joka säteilee vaan rauhaa ja rakkautta.

   Surullista oli katsoa ylen uutisissa presidentti Niinistön älyllistä vääntelyä. Osa iskujen tekijöistä on tullut Eurooppaan ehkä muslimiåakolaisten ei kun -maahantunkeutujien mukana. Siitä huolimatta tällä nuorten islam-poikien tulvalla ei ole mitään yhteyttä Euroopan turvallisuustilanteen heikkenemiseen ja terrori-iskuihin.

   Poista
  3. Niin kauan kuin alistut ja nöyrryt, alistaja ei vaaranna terveyttäsi.
   Rönkön persoonallisuustyyppi tulikin sitten tällä selväksi. ISIS on litistettävä ja jokainen rintamakarkuri on rotta, mutta siinä olisi hyvä yrittää pitää huolta, etteivät sivulliset joudu kärsimään, ettei synny blowbackejä.

   Poista
 10. Sosiaaliturvapaikanhakijoille Suomi on helpoin maa hyvinvoinnin saavuttamiseen jo odotusaikana. Nuoret naiset eivät pihtaile eivätkä ota maksua, mikä on minusta väärin. Me suomipojat emme saa arabimaissa naista, koska emme tapaa heitä muualla kuin isossa laumassa isoissa ostoskeskuksissa.

  VastaaPoista
 11. Linkissä on muslimimiesten itsensä kuvaama video heidän 25.10. pitämästään paraatista läpi Helsingin.

  Valtamediaan en enää usko tippaakaan. Sipilän kutsuun on todella vastattu.


  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h4-BXs3_fPM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan on shiiojen vuotuiseen festivaaliin liittyvä kulkue. ...
   Noita pidetään kaikissa Euroopan kaupungeissa, missä on shiioja.
   Kulkuieisiin osallistuu vain miehiä, ja ovat hyvin mahtipontisia. Tämä on aika vaisua menoa kun vertaa siihen, mitä muualla näkee. Kulkueessa kannettiin mm lippua, jossa kerrottiin, että Hussain ibn Ali on terrorismia vastaan. Porukkaa muutama sata.

   Noilla ei ole mitään tekemistä isisin tai terrorismin kanssa, ja kun tietää, että pk-seudulla elää joitain tuhansia shiioja, niin ei tuossa mitään ihmeellistä ole.
   Valtamedia ei luultavasti kertonut tapahtumasta, koska se ei tiennyt siitä. Muuten se olisi ehkä tehnyt siitä positiivisen jutun.

   Poista
 12. Kuten Vihavainen sanoo 10.11. “Kannattaa panna merkille, ettei poliittinen korrektius ole oikein juurtunut siihen Itä-Eurooppaan, jonka oli aikoinaan pakko sellaista sietää.”

  Jos Itä-Euroopan kokemus on opettanut luottamaan oman järjen käyttöön ja rohkeaan toisinajatteluun, ovat nämä maat tällä hetkellä Euroopan toivo. Unkari nousi ensimmäisenä neuvostoimperiumia vastaan, ja päättäväisellä toiminnallaan Unkari on nyt pudottanut maahan tunkeutuvien määrän 10000:sta 10:een/päivä.

  Pääministeri Orbán näkee Euroopan ongelmana nimenomaan sen, ettei kommunisteja koskaan kukistettu täydellisesti, vaan kommunismin sukupuu ulottaa haaransa ns. 1968-sukupolven kautta Brysselin byrokraatteihin ja nykyhetken valtamediaan. Kommunismin perintö kytkeytyy tämän päivän radikaaleihin liberalisteihin. Orbánin ratkaisu maahanmuutto-ongelmaan on kertoa totuus, olla valehtelematta ja toimia sen mukaisesti. Tämä on myrkkyä uusbolševikeille ja kulttuurimarxisteille.

  Orbán on samanlainen patriootti kuin tšekkiläinen kollegansa Václav Klaus (joka toimi myöhemmin myös presidenttinä). Molemmat löytävät idolinsa Margaret Thatcherista, nimenomaan siksi koska rautarouva asettui aina kommunisteja vastaan vapauden puolelle. Toisin kuin Merkel, Thatcher ei todennäköisesti olisi katsellut muuttoinvaasiota suopealla silmällä vaan olisi survonut läpi järkevämpiä päätöksiä jo kuukausia sitten. Kannattaa muistaa, että Merkel pysytteli kommunistina DDR:n viime minuutille.

  Thatcherin konservatiivipuolueen kiistelty hahmo Enoch Powell piti vuosikymmeniä sitten kuuluisan maahanmuuttokriittisen “Rivers of Blood” -puheensa, joka moneen kertaan tyrmättynäkin osoittautuu päivä päivältä yhä hyytävämmäksi varoitushuudoksi. Tuolloin brittipolitiikolta saattoi odottaa historian, filosofian ja klassisten kielten tuntemusta, ja Powell viittaa puheessaan Vergiliuksen Aeneis-eepoksen säkeeseen

  Et Thybrim multo spumantem sanguine cerno

  Ja kuten roomalaiset aikoinaan, näemmekö mekin joet vaahtoamassa verenpaljoudesta? Ainakin Itä-Eurooppa tekee kaikkensa säästyäkseen tältä.

  t. nimim. Tulilintu

  VastaaPoista
 13. Hyvien ihmisten puolella on nyt suurin pelko, että ranskalaiset vihapäissään menevät ampumaan isisläisiä. Eurooppalaisittain ajatellen hyvät ihmiset ovat tavallaan oikeassa. Ongelma on vain siinä, että maailman ihmisistä valtaosa on ei-eurooppalaisia. Kulttuurien erot ja kulttuurien tuntemus auttaa kuitenkin valitsemaan kahdesta huonosta vaihtoehdosta sen välttämättömän, joka on kova kovaa vastaan. Islam on takapeilikulttuuri ja sen arvot ovat ajalta jolloin ihminen oli ihmiselle todella susi. Euroopan pahin vihollinen ei ole terroristit eikä edes venäläiset vaan Euroopan kulttuuriin liian syvälle pesiytynyt hyväntahtoinen hölmöys. Putin sille naurahtelee ja isisläiset hörähtelevät riemuissaan tajutessaan, että vaikka niillä on paremmat pyssyt, mutta ei niistä suurta uhkaa ole, koska takana ovat tuollaiset poliitikot ja lullukkainen kansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, ranskalaisethan ovat olleet Syyriassa jo hyvän aikaa. On aivan mahdollista että Pariisin tapahtumat ovat suoraa seurausta presidentti Hollandin omista käskyistä! hh

   Poista
 14. Olisi kiinnostavaa tietää pakolaisten tarkka ikä- ja sukupuolijakauma.
  Ikäluokassa 20-40 on Suomessa nyt miehiä jotain 65000 väestöpyramidin perusteella.
  Nämä tulijat aiheuttavat erittäin merkittävän vääristymän sukupuolijakaumassa.
  Tilanne voi olla kolmenkympin ympärillä todella merkittävä, jopa kolmannes koko ikäluokan miehistä.

  VastaaPoista
 15. Tämä on hyvä kirjoitus.

  Pitää vielä tuoda yksi seikka esiin. Eiköhän ne muslimimiehet hallitse sooloseksin, niin kuin kristitytkin tai mitä uskonnottomia suomalaiset nyt ovatkaan. Tämä vain siksi, kun jotkut pelkäävät heitä nyt samalla tavalla kuin homoja pelättiin vielä vähän aikaz sitten, siis että heillä ei olisi mitään muuta mielessä kuin seksi. Ovat varmaan kotimaassakin joutuneet odottamaan enemmän kuin meidän vapaamielisessä kulttuurissamme, jossa ihmistä pidetään suurin piirtein sairaana, jos hän ei saa tai halua saada jokapäiväistä seksiään. Kuten Vihavainen toteaa, niin meilläkin on ollut tiukempi sukupuolikuri.
  Mutta eihän tämä vinouma pitemmän päälle vetele, se on selvä. Osa miehistä palautetaan, osa saa vaimonsa luokseen perheenyhdistämisen kautta, mutta silti jää 'osattomia' harrastamaan seksiä yksinään, kuten suomalaisetkin - miksi se Hännikäinen heitä Ilman-pamfletissaan kutsuikaan - ylijäämämiehet.

  Jk, minusta terrorismi-sana sisältää termin rasismi eikä ole ainakaan sitä lievempi ilmaisu millään tavalla. Rasisti-terroristi, kyllä sekin käy.

  VastaaPoista
 16. Mikäs siinä, ollaan sitten rasisteja. Ei nappaa yhtään, siinähän valitatte. Sen vain sanon, että minä en alistu. Jos minun lapseni kärsii, hänen loukkaajansa kärsii vielä enemmän. Päitä tulee putoilemaan vielä paljon. Tämä on vasta alkua. Israel on näyttänyt, miten näiden sankarien kanssa pitää toimia.

  VastaaPoista
 17. Suomesta ei karkoitetaan ketään Somaliaan, Afganistaniin eikä Irakiin ellei henkilö itse halua sinne lähteä. Kaikki noista maista Suomeen tulleet saavat jäädä tänne.

  Noin puolet turvapaikanhakijoista saa pysyvän oleskeluluvan Suomesta. Loput saavat tilapäisen oleskeluluvan, joka pitää uusia vuosittain maahanmuuttovirastossa. Sosiaalietuudet ovat ihan samat kummassakin tapauksessa.

  VastaaPoista
 18. Nettomaksaja. Muistathan vielä sen, että kielteisen turvapaikkapäätöksen jälkeen Suomen valtio eli sinä ja minä ja muut maksamme Ibdrahimin ja Muhammedin oikeuskäyntikulut, kun poijaat tekevät valituksia kielteisistä turvapaikkapäätöksistä.

  Korkeimpaan oikeuteen asti, mikäli valituslupa tulee.

  Marjatta Mentulan looginen harha-askel on siinä, kun hän rinnastaa nuoret muslimi- ja suomalaismiehet. Aivan kuin heidän maailmankuvansa, kulttuurinsa, tapansa ja mielipiteensä esim. naisten ja sukupulivähemmistöjen oikeuksista olisivat samanlaiset kuin suomalaisilla nuorilla miehillä.

  Ja olkia löytyy. "Kuten Vihavainen toteaa, niin meilläkin on ollut tiukempi sukupuolikuri."

  Joo-o. On ollut. Mutta keskiaikaisesta ja maagisesta maailmankuvasta suomalaisia nuoria miehiä ei voi syyttää. Ehkä sivistymättömyydestä ja junttiudesta ja liiallisesta kaljan juonnista kenties.

  Elä siis Marjatta-hyvä tule kertomaan meille, että HE ovat samanlaisia kuin me, koska he eivät kuitenkaan ole. Nuorinta tyttöäni oli taas kuvattu liikuntapaikalla näiden nuorien "pakolaisten" toimesta. Voi kun joku monikulttuurin ihailija opettaisi näille "kärsiville pakolaisille" edes alkeellisia länsimaisia käytöstapoja.

  Tietenkin tämä on lähtökohtaisesti väärin, koska "sopeutuminen on kaksisuuntainen prosessi". Tarkoittaa käytännössä sitä, että toiset öykkäröivät keskiaikaisine tapoineen. Ja toiset sitten sopeutuvat ja suvaitsevat. Ah! Tätä monikulttuurin onnea!!

  VastaaPoista

Kirjoita nimellä.