sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Tupolevan sisaruksetTupolevan sisarukset

Kukapa ei muistaisi, mikä mekkala syntyi, kun ns. Tupolevin veljekset lähettivät ns. kikkelikortin eräälle naisihmiselle. Se meni postissa ja siis ei-julkisen kanavan kautta. Vakavasti loukkaantunut uhri teki asiasta sitten uutisen.
Ilmassa oli julkisen lynkkauksen makua ja viestimet antoivat ymmärtää, että oli tapahtunut vuosisadan skandaali. Kyseessä kuitenkin oli vain hauska pieni tervehdys, jossa lähettäjät hieman leikkimielisesti ilmoittivat, mitä pitivät maailmassa olennaisena.  (Keskitytään olennaiseen!).
Tuskin he aivan väärässä olivat. Suvun jatkaminen ja siihen liittyvä pariutumisprosessi ovat kuin ovatkin aivan keskeisiä ja olennaisimpia asioita ei vain maamme, vaan koko lajimme ja siis koko maailman kannalta.
Siihen verraten kaiken maailman ammattiyhdistystouhut toki ovat vain pintakuohua, jonka merkitys parheimmillaankin on vain hetkellinen. Pariutumisasiat sen sijaan vaikuttavat hamaan kaukaisimpaankin tulevaisuuteen saakka. Ikuisuusasioiden äärellä siinä siis ollaan.
Aivan uutta sen sijaan on, että politiikan huipulla arvioidaan kollegojen henkilökohtaista seksin tarvetta ja sen muotoja. Entisen ministerin Kyllösen mielestä Timo Soini kuuluu olevan tantraseksin tarpeessa.
Tätä ei sanottu pienelle tuttujen piirille tai Soinille henkilökohtaisesti, vaan julkisesti salilliselle yleisöä ja viestinten edustajia.
Tässä on nyt jotakin uutta ja ilmeisesti aikakaudellemme tyypillistä, joskaan ei vielä yleistä. Luulen kyllä, että tällä tapojen muutoksella on suuri tulevaisuus edessään.
Viestimien kannalta lienee herkullista kuvitella ja kuvailla sitä, millaista seksiä kukin julkisuuden henkilö tarvitsee. Heiltä itseltään asiaa ei kannata kysellä, sillä tuskinpa he omaa parastaan ymmärtäisivät ja juuri siksi viestimiä tarvitaankin, se kuuluu niiden palvelurooliin.
Vanhanaikaiset oraali- ja anaaliseksit ovat tietenkin yhä peruskauraa. Edistyksellisissä piireissä lähdettäneen joka tapauksessa siitä, ettei kukaan vakavasti otettava henkilö mitään lähetyssaarnaajaseksiä tarvitse.
Poliittisesti kiinnostavia seksin muotoja lienevät erityisesti S/M ja kimppakiva. Kaikenlainen LGBT on myös sen verran kova sana, että siitä kehtaa jo viestimillekin kertoa.
Sen sijaan tavallinen heteronormatiivinen maatiaisseksi taitaa olla niin noloa, että siitä on paras olla puhumatta. Ajatelkaamme nyt vaikkapa viime presidentinvaaleja. Jos Haavisto olisi kielitaidottomana iskenyt alaikäisen naisprostituoidun, niin mitähän neljäs valtiomahti olisi mahtanut asiasta sanoa?
Ehkä siis kannattaa jättää tällaiset arkaluontoiset asiat väliin, mikäli mahdollista ja keskittyä moderneihin erikoisuuksiin. Sitä paitsi lisäpisteitä suurella varmuudella saa, mikäli äänessä on nais- tai transihminen. Muuten suunsa aukaiseminen saattaa olla vaarallista ja jopa tuhoisaa.
Ajatelkaamme vain, että Timo Soini olisi jossakin julkisessa kokouksessa pohdiskellut sitä, millaista seksiä Merja Kyllönen tarvitsee ja viitannut vaikkapa juuri vanhanaikaiseen heterotouhuun. Jopa olisi palli heilunut ja ehkä pian menetettykin.
No, toki Soini on istuva ulkoministeri ja Kyllönen ei ole. Siitä huolimatta olen näkevinäni myös tässä asiassa todistuksen siitä, että vaikka meillä ollaan tasa-arvoisia, niin kyllä jotkut ovat sitä suuremmassa määrin kuin toiset.

20 kommenttia:

 1. Nomen est omen- kulttuurin järkkyessä läntisen ajattelun umpiperällä joutuvat proffat ja ministerit sopeutumaan siihen ikävään tosiasiaan että muutosta vievät eteenpäin pikemmin "rajojansa rikkovat uusia maailmoja suunnittelevat yksilöt" (Kundera) kuin kiltit partiolaiset.

  Menestys on perustunut läntisessäkin kulttuurissa pitkälti henkilökohtaiseen suhteeseen omaan "sielunpaimeneen" kuten lampaalle kuuluukin, mutta uusi tulee "silmille" somesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuosta jäi vähän lopusta: Soinin ja Kyllösen sanailu tapahtuu hillityn hallitusti tarkoituksena lopettaa Soinin aloittama, heikoille jäille helposti johtava uusien sanojen keksiminen.

   Poista
  2. "Soinin ja Kyllösen"

   Mutta Kyllönenhän on vasemmistolainen eikä kommunisti. Vai onko asia sittenkin silläviisii, että vasemmistolaisuus onkin ainoastaan kommunistien shinelli eli päällystakki?

   Poista
  3. Kunderan mukaan kommunismi olisi toteutuessaan tuhonnut läntisen ajattelun arvokkaimman arvon, ihmisen oikeuden yksityisyyteen. Järjestelmä sanoi ymmärtävänsä jokaisen tarpeet, joten kenelläkään ei ollut syytä yksityisyyteen, vaan kaikkien piti olla työmarkkinoiden käytettävissä. Ketään ei jätetty, meillä ainakin kepu julistaa tänä superviikonloppuna samaa lestadiolaista isänmaallisuuden ilosanomaa.

   Poista
  4. Sama yksityisyyden menetys on menossa meillä Westissäkin.
   Sinun tulee olla globalismin, multikultin ja suvaitsevaisuuden käytössä koko ajan jokaisella sanallasi, jokaisella ajatuksellasi ja pitää samalla kulutusyhteiskuntaa yllä ostamalla, ostamalla ja ostamalla, lisää ja lisää...

   Yhteiskunta ymmärtää tarpeemme meidän puolestamme meitä itseämme paremmin ihan kuten Kyllönen Soinin seksitarpeet.

   Facebook ja muut vastaavat alkavat perata sanastoa
   (= ajattelua) että saadaan yksi yhteinen ristiriidaton kieli.
   Vasarahammer kirjoitti asiasta jo aika hyvän tekstin, Elämmekö jo Neuvostoliitossa.

   Emme vielä. Mutta suunta alkaa hahmottua.

   Poista
  5. Kuten nyttemmin maanosan kulttuurihistoriasta ymmärretään, nöyrimpiä ovat uskovaiset ja heistä nöyrimpiä luterilaiset naiset.
   Reetta Meriläinen (itäsuomalainen!) kertoo kirjassaan "Tytön tie" saksankieleen ihastuneen polvijärveläisen seurakuntanuoren noususta HS:n päätoimittajaksi.
   Ihan piti pysähtyä lukemaan kahteen kertaan hänen kuvauksensa tunnetun kulttuuritoimittaja Seppo Heikinheimon päätoimittajan puhelimeen soittamasta kuolinkorinasta.

   Poista
  6. "(itäsuomalainen!)"

   ?

   Itäsuomalainen?

   Poista
 2. LGBT ja homoseksuaalisuuden tuominen kulttuurivallankumouksen eturintamaan on muuten paljon suurempi juttu kuin monet ajattelevatkaan. Tällä seksuaalisen "vapautumisen" Troijan hevosella päästään suoraan käsiksi klassisen yhteiskuntamallin ytimeen, perheen käsitteeseen, miehen ja naisen muodostamaan kulttuurisen jatkuvuuden tehtävään jne.

  Monet konservatiivit, työnaiset- ja miehet, itseään kriittisen älykkäinä pitävät ja muut ihan tavalliset ihmiset haluavat olla kuitenkin kovin ajan hengen myönteisesti LGBT-suvaitsevaisia meille pakkosyötetyllä perusteella: ei se ole meiltä pois mitä ne keskenään tekevät.
  Homofoobikon leima on kaiketi r-leimaakin vakavampi uhka sosiaaliselle statukselle.
  Tällä patologisoinnilla, kumipampulla, meidät ohjataan oikeaan ajatteluun ja iloiseen muutospositiivisuuteen.

  No, ei se olekaan meiltä pois mitä jotkut sängyissään tekevät, mutta kannattaa pitää mielessä, että samalla noiden uusien miehen- ja naisenmallien kautta isketään suoraan yhteiskunnan ytimeen, perheisiin, tehdään niiden tehtävät kyseenalaisiksi ja kaikesta tehdään seksuaalista vapautta, seksuaalista ihmisoikeutta ja seksuaalista vaihdettavuutta.
  Lapsen saamisestakin on tehty ihmisoikeus.
  Lesboilusta nuorten naisten kesken, kai huomasitte ilon vasta julkaistusta tutkimuksesta, suorastaan siirtymäriitti.


  Mainosmaailma, showbusiness, media ja iso raha tästä iloisesta muutosmyönteisyydestä jo kiittävätkin vapautuneisuuden sankareitaan ja seksuaalisuuden ikoneitaan sekä mammonalla että aplodeilla että asemilla; vasemmisto ja oikeiston liberaalit sulassa sovussa tekemässä historian ja ihmiselämän ydinsolusta, perheestä, ideologialla ja vapautuksella hedelmöitetyn laboratorion.

  Tässä mielessä Kyllösen neuvo on ihan linjassa. Kansalaiskuntoisuuden mitta onkin nykyäään, että nai ja paljon ja kuten blogistikin totesi, eri tavalla ja tavoilla ja varsinkin, mikä kaikkein toivottavinta, ei heteronormatiivisesti. Tavallinen perusseksi varmaan julistetaan pian sydän- ja verisuonitautien ohella suomalaisten suurimmaksi terveysriskiksi. Seksuaalipolittiinen riskihän se jo on: siinä mies ja nainen voivat kahden kesken rakkaudellisessa aktissa tulla yhdeksi toisissaan ja saada tyydytyksen kulutusyhteiskunnasta ja ajan muutospaineista riippumatta.

  Tatra-seksiä muuten voisin kyllä harkita vaimoni kanssa, jos sinne vuorille joskus pääsisimme heteronormativisoimaan suhdettamme aina vain syvemmäksi.

  jk

  VastaaPoista
 3. Kommentoidessani täällä kreivi Bergin aikaista maailmaa, mainitsin alkuviikosta (7.6.), että:

  "Kuopion kansanedustaja Markku Rossi koki uudestiyntymisen ihmeen tultuaan mieskumppaninsa kanssa ulos kaapista. Sitä ennen hän oli tottunut vaikertamaan Helsingin herroille joiden käsiin saattoi luottaa kansan asioiden hoidon.

  Siis itäsuomalainen, joka haluaa karistaa apinan retkottamasta selästään, voi edelleen turvata vaikerrukseen. "

  Tuohon pitää lisätä kun tuli mieleen, että Rossin ulostuonti tapahtui Linnan juhlien yhteydessä.

  Soinin ja Kyllösen sanailu näyttää saman ohjaajan näytelmän vuorosanailulta.

  VastaaPoista
 4. "No, toki Soini on istuva ulkoministeri ja Kyllönen ei ole."

  Kommunismin "hedelmiä" Komsomolskaja pravdasta:

  Источник: Комсомольская правда - Ростов-на-Дону
  Дата выпуска: 10.06.2016
  Номер выпуска: 63
  Заглавие: Лукашенко открыл небольшую тайну Путина
  Автор: Дмитрий СМИРНОВ

  Президенты встретились в Минске на Форуме регионов.

  - Я открою небольшую тайну, - продолжил мысль Лукашенко. - В закрытой части заседания Путин даже выразил готовность профинансировать проект по разведению в Беларуси фруктовых садов, чтобы выращивать для России фрукты.
  (- Paljastan pienen salaisuuden, - jatkoi Lukashenko. – istunnon suljetussa osassa Putin ilmaisi valmiuden rahoittaa hedelmätarhojen laajentamista Valko-Venäjällä hedelmien tuottamista Venäjää varten.)

  Tässähän automaattisesti herää kysymys: missä ovat venäläiset työtätekevät talonpojat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "missä ovat venäläiset työtätekevät talonpojat?"

   Vastaus tähän kysymykseen löytyy Venäjän Taloustieteen Akatemian varapresidentiltä, professori Vasili Simtsheralta:

   Василий Симчера: наша проблема — это не 20 миллионов бедных, а 60 миллионов бедных и люмпенов. (Ongelmamme on 60 miljoonaa ryysyköyhälistöä.)

   Aleksanteri-instituutista näiden ongelmien kuvauksia on turha etsiä. Siellä pitää olla vain suomettuneella tavalla sliipattuja marxilaisia juttuja.

   Симчера Василий Михайлович (род. 1940) – советский, российский экономист, специалист по статистическому моделированию. Доктор экономических наук, профессор. Вице-президент Академии экономических наук. Заслуженный деятель науки РФ. Постоянный член Изборского клуба.
   http://www.izborsk-club.ru/content/articles/9408/

   Poista
  2. Tupolevin sisarukset, pravda?

   Poista
 5. Tupolevin veljekset olivat työmarkkinamiehiä, jotka Leviltä laittoivat naispuoliselle tasa-arvovaltuutetuille "kikkelikortin". Itse en kortista raivostunut, vaikka miehet kuvattiin siinä pelkkinä mulkkuina.

  Kyllöskän puheesta vain otsikon lukeneena teen johtopäätöksen, että päinvastaisessa tapauksessa femakot olisivat vaatineet Soinin eroa niin kauan, että nämä miespuoliset itkupillipoliitikot olisivat yhtyneet kuoroon.

  VastaaPoista
 6. Kyllä minä luulen että tämä on väliaikainen vaihe. Viesti Orlandosta oli selkeä. Kuten bolsheviikkien vallan alkuajan vapaa seksi muuttui puritaaniseksi 1930-luvulla niin myös kulttuurin murros (islam) tulee laittamaan päätepisteen Euroopassa ja vähän muuallakin tälle "viimeiselle villitykselle". Mikään ei ole ikuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä islamistien maahantuonti, jota vasemmistolaiset feministit niin innokkaasti pyrkivät edistämään, vaikuttaa pinnallisesti katsoen itsetuhoiselta, varsinkin kun he samaan aikaan propagoivat homoseksuaalisuuden puolesta, joka islamisteille on - kirjaimellisesti - kuolemansynti.

   Mutta entäs jos kyseessä onkin hätähuuto? "Ottakaa äijät ohjat käsiinne ja pankaa meidät järjestykseen. Elkää kyselkö lupia, vaan tehkää se. Näyttäkää, että pystytte pitämään asiat hanskassa". Ja kun tähän hätähuutoon, joka tosin esiintyy kiukuttelun muodossa, ei ole oikeaa vastausta saatu, niin sitten pyritään tuomaan maahan niitä tyyppejä, jotka eivät kysele, vaan komentavat.

   Poista
 7. ...."kulttuurin murros (islam) tulee laittamaan päätepisteen Euroopassa..."

  Se on totta. Islam tulee laittamaan pääteisteen yhdessä ja toisessakin asiassa, myös meille.
  Emmekä me tule laittamaan päätepistettä sille.
  Koska "emme halua antaa valtaa pahuudelle ja itsekkyydelle meissä."

  Nytkin jo media huolissaan ( !!!! ) siitä että turvapaikanhakijoita ei enää tulekaan niin kuin viime syksynä.
  Omaan jalkaan ampumiskisat saavat mitä absurdeimpia muotoja.
  Kaunein ja paras ja rakkaudellisin suomalainen on ihminen, joka arvostaa vähiten omaa maataan, sen kulttuuria, traditiota, itsenäistä onnea.
  Vasemmistoliiton puheenjohtajat ovat toistaiseksi noilla kriteereillä selvästi parhaimpia. mutta kyllä muutkin yrittävät kovasti olla yhtä hyviä.
  Linn kutsuu maahan muslimimaailman.
  Orpo jenkkiratsuväen.
  Pääasia että Suomen kehitys ei ole omissa käsissä.

  jk  jk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässäpä se ongelma onkin. Kun Suomi itse tuomitsi "sotasyyllisensä" niin samalla otettiin Neuvostoliitolta syömähammas pois ja pahin mahdollinen jäi toteutumatta. Jokainen vähänkin pitemmälle pohtiva tajuaa että niin kauan kun tämä LGBT-villitys länsimaissa kumuloituu pahenee vain rappeutuvan lännen ja islamin välinen konflikti. Jokainen tajuaa mistä on kyse mutta kissaa ei saa nostaa pöydälle koska se on poliittisesti epäkorrekti asia.

   Poista
 8. Herra V. teki erittäin loistavan havainnon, joka tosin vilahdellut myös viivi & wagner-sarjiksissa. Naiset saavat tehdä, vaatia ja sanoa asioita, jotka miehiltä ovat kiellettyjä.

  Miehet vaan päästelevät vihapuhetta, jos eivät ymmärrä pitää päätään kiinni, kun naiset ottavat niskalenkkiä yhteiskunnasta ja pilaavat kaiken.

  Huomionarvoista on, että jyrkimmät aatteellisuudet löytyvät aina naisten mielipiteistä sekä oikealla että vasemmalla.


  Terveisin,

  Nikke

  VastaaPoista
 9. Islam hiipii Ruotsiin. Aikoja sitten. Göteborgin kaupunki antoi äsken pukeutumisohjeet palkollisilleen. Ohjeet oli tähdätty naisiin. Olkaimet ei saa näkyä, hameen pituus jne...Feministit a la Tiina Rosenberg hiiren hiljaa. Kamalaa..

  VastaaPoista

Kirjoita nimellä.