perjantai 15. tammikuuta 2016

Horojen maa IIHorojen maa II

Avustustyöntekijät ovat uutisten mukaan olleet seksuaalisuhteissa asiakkaiden kanssa. Nuorehkot naiset ovat Helsingin asemalla yrittäneet ostaa seksiä maahanmuuttajanuorilta halpaan hintaan. Sensaatio?
Eipä asiassa taida olla mitään kummallista ja olisi outoa, jos edes suurin osa tällaisista tapauksista tulisi ilmi. Tämä lienee vain se kuuluisa jäävuoren huippu. Odottiko joku ihan tosissaan, ettei mitään tällaista voisi sattua?
Kuten jokunen aika sitten blogissani kirjoitin, siellä, mistä nykyiset muuttajat ja maahantunkeutujat saapuvat, pidetään pohjoismaita ja siinä luvussa Suomea horojen maana ja syystä pidetäänkin. Maamme ei ole vapaan seksin ihmemaa vain kaukomaiden asukkaiden mielikuvituksessa, vaan se on todella sitä, omalla omituisella tavallaan. Tätä tapaa tuntuu monen olevan vaikea ymmärtää, kun etenkin feministien taholla kudotaan samaan aikaan mytologiaa, joka on yhtä ristiriitainen kuin mieletön.
Tuossa feministien fiktiivisessä maailmassa nainen on säälittävä uhri, joka kärsii jokaisesta seksuaalissävytteisestä vihjeestä niin tavattomasti, että sen tekijää voidaan verrata pahoinpitelijään. Samaan aikaan riemukkaasti vapautunut nainen käyttelee estottomasti kaikkia mahdollisia tyydytyksen hankkimiskeinoja. Tabuja on vain yksi ja se liittyy miehen rooliin. Hänellä on asiaa tähän ihmemaahan vain kutsuttuna vieraana ja vain niissä rajoissa, jotka hänelle suvaitaan kulloinkin antaa.
No, tämähän on shit test, käyttääkseni kunnioitetun kollegan, Rautarouvan, mainiota ilmausta (http://takkirauta.blogspot.fi/2016/01/feminismi-ja-kokkotesti.html). Naisen mandaatin kaapannut feministi kokeilee, mitä kaikkea hänen henkisesti nujertamansa mies oikein suostuukaan syömään ja halveksii ansaitusti niitä, jotka nielevät mukisematta kaiken tarjotun ja vielä nöyrästi kerjäävät lisää kuin koira pöydän kulmalla.
Feministien epäloogisuus suhtautumisessa maahanmuuttajien suorittamiin raiskauksiin näyttää monesta tyhmyydeltä. Ei olekaan syytä olettaa, että monet sen kannattajista ymmärtäisivät, mitä oikeastaan tekevät, mutta yksinkertaisin ja enempien todisteiden puutteessa uskottavin selitys asialle on juuri tämä shit test. Feministisen mytologian mukaan raiskaus on aina hirvittävä rikos, joka väistämättömästi tuhoaa ihmisen henkisesti ja on siis murhaan verrattavissa. Mikäpä siinä. Kyllä tällaisia tapauksia varmasti on.
Mutta tässä ei ole asian ydin. Shit test jatkuu siten, että selitetään jokaisen raiskauksen ehdottomasti olevan merkitykseltään samanlainen eli kuuluvan tuohon kaikkein törkeimpään kategoriaan. Niinpä raiskauksessa, toisin kuin kaikissa muissa rikoksissa, ei voi olla lievää muotoa eikä lieventäviä asianhaaroja. Naisen ”ei” on mahtava argumentti, vaikka se sanottaisiin vasta seuraavana aamuna. Se, joka nielee tämän, on suorittanut shit testin hyväksyttävästi ja voi odottaa palkintoa, vaikka niukkaakin.
Sama kuvio koskee seksuaalista häirintää ja ahdistelua. Mikäli nainen pukeutuu asuun, joka tuo hänen sulonsa houkuttelevammin esille kuin alastomuus ja sen jälkeen osoittaa moraalista närkästystään niille, jotka tuijottavat häntä tai esittävät imartelevan kommenttinsa näytöksen johdosta, on hän tietenkin falski. Shit test tapahtuu saarnaamalla naisen oikeutta pukeutua haluamallaan tavalla ja samaan aikaan vaatia nollatoleranssia kaikenlaisille seksuaalisille reaktioille, joita tämä herättää.
Maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvat ainekset ovat ottaneet tulijoiden suorittamat seksirikokset erityistarkkailuun ja närkästyvät tavan takaa Suomen naisten puolesta. He ovat käsittäneet kaiken väärin. Ei feministien tarkoituksena ole tarjolla olevan seksin rajoittaminen, vaan sen hallitseminen. Mitä enemmän viriiliä tarjontaa on, sitä parempi. Ei keskivertonainen tietenkään toivo raiskausta eikä ahdistelua kuin korkeintaan päiväunissaan ja seksileikeissään, mutta tuo miespuolisen tarjonnan lisääntyminen on se, joka näyttää eniten närästävän maahanmuuttokriittisen kansan syviä rivejä, kun taas feministit riemuitsevat siitä.
Ne, joiden mielestä on yleensäkin hyväksyttävää pilkata vähäosaisia ja päteä heidän kustannuksellaan, suhtautuvat ivallisesti argumenttiin ”ne vie meidän naiset”. Tässä en viitsi ruveta selittämään, miten suuressa määrin asia pitää paikkansa. Mutta kyseessä ei ole kaikkien osalta tyhjä valitus. Keneltä vievät ja keneltä taas ei.
Se, jolla on ollut uroskoira, ymmärtää ilman selityksiä, mitä seuraa toisten urosten tuomisesta samaan tilaan. Narttujen kannalta asia on pelkästään myönteinen, mutta urokset kokevat sen toisin. Tässä asiassa nartut eivät siis voi olla päteviä objektiivisia tuomareita. Asia koskee myös homoja (sapiens) ja muitakin.
 Urosten yliedustus populaatiossa synnyttää väistämättömästi turhautumista. Samalla kun myötätuntomme tulee olla omien uuninpankkopoikiemme puolella, vaatii inhimillisyys myös muistamaan, ettei nuoren siirtolaismiehen asema mitään herkkua ole, mikäli yksi hänen perustarpeensa jää tyydyttämättä.
Tulijoiden kannalta tällainen tilanne on sitäkin sietämättömämpi ja paradoksaalisempi, kun he tietävät olevansa horojen maassa, jossa seksi on kulutushyödyke eikä suvun piiriin kuuluva pyhä asia.
On selvää, että kun kysyntää on molemmilla puolilla ja tarjontaa myös, niin toimeenkin tartutaan. Inhimillisesti katsoen ei asia muuten voisi ollakaan. Sukupuolten epäsuhta on kuitenkin kompastuskivenä.
Luultavasti suhteellisen pienikin määrä hyvin aktiivisia narttuja kykenee helpottamaan melko suuren uroslauman oloa. Näin voisi päätellä niiden näytelmien perusteella, joita kylän koirat aikoinaan tarjosivat talvisin. Tämä saattaa toimia varaventtiilinä tilanteessa, joka on eri syistä räjähdysherkkä.
Ainoa mahdollinen lääke tilanteen perusongelmien ratkaisemiseksi on sukupuolisuhteen tasoittaminen. Ellei ylimääräisiä uroksia voi palauttaa siinne, mistä ovat tulleetkin, on mahdollisena lääkkeenä vain suuren naaraiden määrän tuominen parisuhdemarkkinoille niiden tasapainottamiseksi. Sikäli kuin kyseessä ovat lajiin homo (sapiens) kuuluvat ihmispopulaatiot, on välttämätöntä myös ottaa huomioon pariutumisryhmät ja niiden kesinäinen vastaavuus. Pelkät kokonaisluvut eivät tässä ratkaise asiaa.
Ja sen hurskastelun voisi lopettaa joka puolella. No shit, please.

25 kommenttia:

 1. Kun valtiovalta on edesauttanut nykyisen "epäsymmetrisen" tilanteen syntymistä, tulisi valtiovallan hoitaa myös tämä asia kuntoon. Se samalla mahdollisesti suojaisi kantaväestön naisia vierasperäisiltä raiskauksilta yms. Ratkaisu olisi valtion suojeluksessa toimivien bordellien perustaminen kohtuullisen bussimatkan päähän vastaanottokeskuksista. Bordellien työntekijät olisivat valtion virkanaisia tai yrittäjiä, halukkaita tiettävästi löytyy kotimaan(SPR) lisäksi mm Nigeriasta ja ehkä ItäEuroopastakin. Valtio tietenkin maksaisii kaikki kustannukset kuten se muutenkin tekee turvapaikanhakijoille. Tämäkin palvelu luettaneen turvapaikanhakijoiden (miesten) ihmisoikeuksiin kulluvaksi niin kuin pohjoismaisen hyvinvointivaltion muutkin edut kaikkein laajimmin tulkittuna. Aina haetaan siis positiivisia ratkaisuja!

  VastaaPoista
 2. Kylmäävän tyhjentävä analyysi nykyisestä tilanteesta. Onhan myös yleisesti tiedossa, että nk. seksuaalisesti aktiivinen suomalainen nainen antautuu huomattavasti helpommin ulkomaalaisen aksentin omaavalle miehelle. Suomalaista miestä hän taas mitä todennäköisimmin halveksuu.
  Jo vuosikaudet suomalainen mies on saanut kärsiä femakkojen halveksunnasta ja tasa-arvoisuuden käsitteen tyrkytyksestä, jossa mies on painettu nurkkaan. Nyt, kun suomalaisesta miehestä on lopulta saatu haluttu vässykkä, nostetaan peräpuoli pystyyn kaikille ulkomaalaisille.
  Yritä nyt siinä pariutua ja muodostaa perhettä. Perkele.

  VastaaPoista
 3. Tällainen taspainoisesti pohdiskeleva kirjoitus vain ärsyttää nk. "feministejä" tehostamaan vattuiluaan. Kun tarkoitus nimenomaan on ärsyttää primitiivireaktioihin, on ärsyyntymättömyys raivostuttavaa, ja on ihan pakko yrittää neutraloida se leimaamalla teeskentelyksi.

  Tasapuolisuus on "feministisesti" äsyttävää, koska muistuttaa tasa-arvoisuutta. "Feministit" ovat monopolisoineet "tasa-arvon" omaan käyttöönsä ja muiden kuin heille alisteisten tahojen käytössä vähänkään sitä muistuttavat käsitteet ovat "hallintaoikeuden" loukkauksia.

  VastaaPoista
 4. http://stm.fi/tasa-arvo/sukupuolisilmalasit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vot, sano venäläinen, kun primäärisen sukupuolitunnusmerkin näki!
   "Suvauksesta" en aiammein mitään tiennytkään.

   Poista
 5. "..tietävät olevansa horojen maassa..":
  Tässä on tietenkin puhe luulosta eikä "tiedosta", tai pikemminkin ulkomaille välitetystä "Suomi-kuvasta". Eihän tuo "kuva" muiltakaan osin uskollisesti vastaa todellisuutta.

  Maahamme on saapunut paljon nuorukaisia maista, joissa moniavioisuus on perinteisesti sallittu ja harjotettua.
  Näissä maissa vallitsee krooninen pula naisista epäreilun jakaantumisen seurauksena.

  Pula aiheuttaa samat ilmiöt, kuin pula mistä tahansa asiasta: kärkkäys käydä käsiksi, "aarteen" piilottelu säkkeihin ja lukkojen taakse sekä "marjojen poiminen raakileina" (lapsimorsiamet).

  VastaaPoista
 6. Vastaanottokeskuksessa työskentelevä kirjoittaa:

  "Itse vastaanottokeskuksissa työskentelevänä olen katsellut tätä touhua vierestä jo jonkin aikaa. Innosta hihkuen ne SPR:n kanat lähtevät "ihanan aidoille irakilaisille illallisille" turviksien huoneisiin tai lähtevät niiden kanssa viettämään baari-iltoja omilla autollaan miesporukoita kuskaten. Oksettavaa menoa, mutta minkäs voit asialle tehdä muuta kuin kertoa näkemästään kanssaihmisille. No onneksi asia tulee esille näin myös laajemmallekin yleisölle."

  http://hommaforum.org/index.php/topic,109912.msg2153406.html#msg2153406

  Muita VOK-kokemuksia voi lukea seuraavasta linkistä:

  http://hommaforum.org/index.php/topic,109912.msg2154554.html#msg2154554

  VastaaPoista
 7. Tuolla edellisessä blogistin kirjoituksen kommenteissa jo ihmettelin naiskatoa puolustamassa naisrauhaa.

  Tämä kirjoitus vastasi siihen niin kuin se on. Ehkä keskustelussa onkin tuotava esiin että on puolustattava lasten ja teinien rauhaa ensisijassa. Jos oman lapseni turvallisuutta ulkona valvoo kuka tai mikä tahansa, katupartiomies, Alppilan pioneerikommunistit, poliisi, Lotta Svärd tai Tampereen Työväenurheilijat niin kelpaa kyllä. Hillary Clinton: Tarvitaan koko kylä kasvattamaan lapsia. Ihan hyvä että katsotaan perään. Maailman suurin ihmisoikeusrikkomus tuskin on jos joku taho yrittää estää seksuaalista väkivaltaa vaikka taho onkin amatööri. Jos me sitten epäilemme taustamotiiveja niin eiköhän ne ole jossakin määrin arveluttavia meillä kaikilla, hei?
  Parasta olisi tietenkin jos poliisikuntaa olisi enemmän.

  Miksei muuten lapsiin ja ala-ikäisiin kiinni käyviä nimitetä pedofiileiksi useammin? Tiedän asian psykologiset ja juristiset perusteet, mutta kyllä silti alaikäisiin sekaantujia olisi uskallettava nimittää pedofiileiksi. Nousisikohan politiikkoja ja järjestöjä vastustamaan sitäkin, että yritetään puolustaa alaikäisten oikeutta olla rauhassa lääppijöiltä ja raiskaajilta? Jos ääriokeistolaiset katupartiot kielletään, ok, mutta vastuutetaan sitten kaduille keskustalaisia, rkp:läisiä ja vihreiden katupartioita. Kaikilla noillahan on paljon hyvin rahoitettuja kerhoja joita voitaisiin käyttää rasistien tilalla. Jos ei kelpaa Joensuun malli niin haluaisin nähdä mikä on Strömsön malli sitten?

  Ihmettelen myös julkisesti miksei kaikkeen niin herkästi ja usein aiheesta puuttuvat Mannerheimin lastensuojeluliitto ja lapsiasiamies puutu tähän lapsia ja nuoria suoranaisesti uhkaavaan uuteen tilanteeseen lainkaan?

  On meilläkin keskustelunaihe. Ei olisi vielä vuosi sitten uskonut mille tasolle Suomi on tässä ajassa ehtinyt vajota. Onko tämä nyt se kertomus uppoavasta lännestä?

  t. vantaalainen

  VastaaPoista
 8. Kunnon panomieheksi ei synnytä. Kyllä se vaatii omat oppiaikansa ja kokemuksensa. Eiköhän moni, varsinkin kypsempi nainen, pian kyllästy näihin pimpompanoihin. Vaihtelu virkistää, mutta vain kunnon orgasmi tyydyttää. Huntukulttuurin nuorilla ei ole yksinkertaisesti muuta kokemusta, kuin jonkun ammattilaisen antamaa. Vapaa ja himokas nainen voi olla liian paineikas suoritus puhtaan machokulttuurin tuotteelle.

  VastaaPoista
 9. Lienee kulttuurisokki, mutta eipä aliarvioida oppimiskykyjä tälläkään saralla.

  VastaaPoista
 10. Amazonian sademetsien pohjoisilla syrjäseuduilla elävien Yanomamo-intiaanien äärimmäisen väkivaltaisen ja sotaisan kulttuurin epäillään kumpuavan pitkälti käytännöstä pitää väestönkasvua kurissa tappamalla osa vastasyntyneistä lapsista, mikä puolestaan johtaa sukupuolijakauman pahaan vinoutumaan ja naisten niukkuuteen. Yanomamojen konfliktit ovat tyypillisesti tappeluita naisista.

  Lisää jengiytymistä ja kaikenlaista kivaa siis lienee luvassa kun sukupuolisesti vunoutunut monikulttuurisuus lisääntyy.

  --

  Pedofiileista taas vantaalaiselle sen verran, että tekinisesti ottaen niitä ovat vain sellaiset pervertikot, jotka kokevat vetoa esipuberteetti-ikäisiin lapsiin. Varhaispuberteetti-ikäisiin lapsiin takertuneita kutsutaan hebefiileiksi. Enemmistö lasten hyväksikäyttäjistä ei ole teknisesti ottaen pedofiileja vaan hebefiilejä. Ja koska 15-vuotias voi olla seksuaalisesti täysikasvuinen, ei "lapsen hyväksikäyttäjä" tai sellaiseksi kutsuttu ole välttämättä minkään sortin -fiili.

  Tämä pedofiili hysteria muuttuu hyvin herkästi moderniksi noitavainoksi, kuten ihan kirjaimellisesti on USAssa, missä touhu on karannut täysin käsistä, tapahtunutkin.

  Suomesta muistan, miten varsin mukiinmenevän näköisen tytön nainutta presidenttiämmekin nimittivät jotkut "pedofiiliksi" ... Tämä vanhempien miesten ja nuorempien naisten suhteiden paheksunta on aika merkillistäkin, kun huomioidaan missä iässä nuoretnykyään alkavat toistensa kanssa touhuta, minkä paheksuminen taas sitten on seksuaalista tukahduttamista. Voisin melkein lyödä vetoa, että hysteerisimmin aikuisten miesten ja seksuaalisesti kypsien teinityttöjen vapaaehtoisia suhteita paheksuvat ja "pedofilisiksi" kutsuvat miehet, jotka ovat itse ns. teinipornon suurkuluttajia tai suoranaisia hebe- elleivät jopa pedofiilejä. Ei niin, että katsoisin, että sakkoikärajoja tulisi laskea tai että pitäisin teinityttöjen viettelyä kannustettavana harrasteena, mutta näiden pedofiili-hysteerikkojen omat torjutut alaikäisiin suutautuvat fantasiat tulevat niin heidän ylimitoitetuista reaktioistaan vähän liian selvästi esille.
  Se paistaa läpi samaan tapaan kuin (todellinen) huoli siitä "että ne vievät meidän naiset" paistaa läpi tekopyhyydessä, jolla muslimeita en masse vaikkapa Kölnin ikävyyksien tapauksessa ollaan leimattu "raiskaajiksi", vaikka kaikella todennäköisyydellä kyseessä oli ehkä vain satakunta humalaista kähmijää, jotka käyttivät sitä tuhannen miehen joukkoa ja sen metelöintiä ja sekasortoa hyväkseen. Toiminnan näkeminen jonain jihadina (kuten joistain blogeista voimme lukea) kertoo lähinnä huomattavasta typeryydestä ja vainoharhaisuudesta.

  Muistetaan myös se, että enemmistö pedofiileista ei koskaan toteuta näitä tarpeitaan vaan häpeää niitä syvästi ja tekee parhaansa tukahduttaakseen ne. Tämänkin takia on asiallista kutsua lasten seksuaalista hyväksikäyttäjää vain lasten seksuaaliseksi hyväksikäyttäjäksi, joka on nimike vakavalle rikokselle, missä pedofilia on nimi halulle, jollaisia kenenkään ei ole pakko totella.
  VastaaPoista
 11. En oikein usko noihin väitteisiin seksinostosta. Samoin se että avustustyöntekijöillä olisi seksisuhteita pakolaisten kanssa kuulostaa epäuskottavalta. Vielä kun ajattelee kuka asiasta on ilmoittanut niin uutiselta menee loputkin uskottavuudesta. Tässä nyt koetetaan epätoivoisesti siirtää huomio pois case Kölnistä.

  Uutinen on kyllä niin "herkullinen", että sen moni haluaisi uskoa. Kolumnisti myös ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmoittaja oli muuten SPR.
   Aika uskottava tieto siis.
   Siellä irtisanottu jo väkeä intiimisuhteiden vuoksi.

   Poista
  2. "Ilmoittaja oli muuten SPR." Ja diakonissalaitos taisi kertoa seksinostoyrityksistä.

   Aika epäuskottava tieto siis. Nämähän tuli sopivasti ilmi sen jälkeen kun uutisoitiin maahanmuuttajien seksuaalisista joukkoahdisteluista Kölnissä, Heisingissä, jne..

   Ovatko turvapaikan hakijat ahdistelleet SPR:n työntekijöitä näiden runsaan puolen vuoden aikana ? SPR ei ole ainakaan kertonut tällaisesta vaikka luulisi tämän olevan todennäköistä.

   Siis SPR ja diakonissalaitos eivät ole uskottavia tahoja.

   Poista
 12. "Feministit" ovat Feministeja vain politiikassa, mutta kun pillu alkaa kutiamaan niin jokainen tulipunainen kyrpä on tervetullut sisään. Kertoohan suomalainen sananlasku sen totuuden, jonka mukaan miesten mielestä "ennen vittukarvat kulluut kun kyrpä nilell´ männöö", mutta naisten mielestä taas "ennen kyrpä nilell´ männöö kun vittukarvat kulluut".

  VastaaPoista
 13. Kunnia sille, jolle se kuuluu. Shit test-termi on ns. pelimiesgurujen keksimä ja tietääkseni he myös ensimmäisenä käsittelivät feminismiä jättiläismäisenä shit testinä. Tässä esimerkiksi bloggaus vuodelta 2010, jossa asiaa käsitellään:
  https://heartiste.wordpress.com/2010/04/27/the-ultimate-shit-test/

  VastaaPoista
 14. Kiitos tiedosta! Kyllä se tuntuu toimivan.

  VastaaPoista
 15. Kyllä miullekin Fatima maistuisi, mutta kun jätkät vahtii omia naisiaan mustasukkaisesti, niin unelmaksi jää.

  VastaaPoista
 16. Niin. Tasavertaiset ja siis reilut suhteet ovat välttämättä symmetrisiä. Tämä ei ole.

  VastaaPoista
 17. Kevyet on Vihavaisen eväät tähän keskusteluun. Mennee tuonne viihdeosastolle...

  Rami Eskola

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan aika kevyet ovat eväät. Ja sitten ylennetään takkirautaa vaikka tällaiset masuuniakat ovat alentamassa urospuolisia minkä kerkeävät.. voi voi voi...

   Poista
 18. Charlie Hebdon näkemys aiheesta:

  http://i.cbc.ca/1.3403106.1452815201!/fileImage/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/16x9_620/charlie-hebdo-alan-kurdi.jpg

  Myönnän nauraneeni.

  Jostain syystä tästä on suututtu nimenomaan Venäjällä:
  https://www.rt.com/politics/329061-russian-activists-propose-international-boycott/

  VastaaPoista
 19. Kyllä Charlie Hebdo ansaitsikin kohtalonsa tuollaisella tyylillä!

  VastaaPoista

Kirjoita nimellä.