keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Vihapuheen aikoina sanottua ja pääteltyäAjankohtaisia aforismeja


-”Eskoni tyhmä? Se on vale ja vihapuhe, kateudesta siinnyt!”
-”Ellei saappaita olisi, eipä taitaisi olla jalkojakaan!”

12 kommenttia:

 1. Vähän kryptinen :D

  VastaaPoista
 2. Avainsana on "Nummisuutarity" ja äänessä ovat ensin Eskon isä ja sitten itse Esko.
  Logiikka kuulostaa minusta kovin ajankohtaiselta: vihapuhe on ensin ja sitten tulevat vihateot... Ne, jotka sanovat totuuden, puhuvat vihapuhetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Ne, jotka sanovat totuuden, puhuvat vihapuhetta."

   Nyt on vihapuheen paikka. Kysymys on Venäjältä ensin Norjaan ja nyt sitten Suomeen pursuavista "pakolaisista". Itse saatte päättää kenelle tämä vihapuhe on osoitettu.

   Suomen Venäjän tutkimus on ryssien käsissä. Mitkään tiedotusvälineet eivät kiinnittäneet huomiota siihen, että Moskova ja Assadien klaanin Damaskos ovat eläneet kietoutuneina toisiinsa jo useita vuosikymmeniä, sulassa sovussa. Näin kertoo venäläinen lehti Novaja Gazeta:

   Москва: борьба диаспор. Чем в России занимаются сирийцы: бизнес, медицина, политические разборки, криминал
   21.11.2015
   http://www.novayagazeta.ru/inquests/70828.html

   По данным ФМС, только в столичном регионе получили российское гражданство 1402 выходца из Сирии и еще около десяти тысяч появляются наездами. Эти сирийцы в основном окончили российские вузы или Академию Генерального штаба ВС РФ. Причем во время учебы некоторые курсанты добровольно пошли на вербовку и в дальнейшем стали работать на КГБ—ФСБ—СВР.

   Kymmeniä tuhansia syyrialaisia on opiskellut Venäjän korkeakouluissa tai Venäjän asevoimien Pääesikunnan Akatemiassa. Opintojen aikana monet joutuivat vapaaehtoisesti värvätyiksi ja toimivat myöhemmin KGB-FSB-SVR:n hyväksi. SVR on Sluzhba vneshnei razvedki eli tiedustelu Venäjän rajojen ulkopuolella. Kysymys oli siis taistelusta amerikkalaista imperialismia ja Israelin sionismia vastaan.

   Sama koski myös irakilaisia ja Saddam Husseinin armeijaa, jonka rippeet muodostavatkin ISIS:n rungon Irakissa. Saddamin parhaita ystäviä oli jokapaikan höylä Evgeni Primakov, ja yhdessä he suunnittelivat myös 9/11.

   Venäjältä Norjaan ja nyt Suomeen pursuavat "pakolaiset" ovat itse asiassa Venäjän asevoimien Pääesikunnan Akatemiassa koulittuja, jotka opintojen aikana joutuivat "vapaaehtoisesti värvätyiksi" ja toimivat myöhemmin KGB-FSB-SVR:n hyväksi. Tätä asiaa todistaa jo se, että Venäjän/NL:n raja alueet useiden kymmenien kilometrien leveydeltä olivat aina KGB:n valvonnassa eli rajoitetun liikkumisen alueita, joissa jokaiselta vaadittiin passia näytettäväksi, eli oliko lupa liikkua näillä alueilla.

   Jos Suomen Venäjän-tutkimus olisi ollut asianmukaista (ei taistolaista nuoleskelua) niin Venäjältä Norjan jälkeen Suomeen pursuavat "pakolaiset" olisivat jääneet KGB/FSB:n puolelle.


   Poista
 3. -Vankilastakin onnistuu silloin tällöin joku pakenemaan vapauteen, miksei sitten Venäjältä Suomeen?

  VastaaPoista
 4. Komplementti:
  -Vankilastakin onnistuu silloin tällöin joku pakenemaan vapauteen, miksei sitten Suomesta Venäjälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän Orpo on luvannut estää yritykset, koska naapurin talous on kuralla.

   Poista
 5. -”Ellei saappaita olisi, eipä taitaisi olla jalkojakaan!”

  Siis:

  - "Ellei kondomeja olisi, eipä taitaisi olla kyrpääkään!"

  VastaaPoista
 6. -Ellei Venäjää olisi, eipä taitaisi olla Suomeakaan. Mitä potkittaisiin?

  VastaaPoista
 7. Kiinnostavaa että "vihapuhe" on jo Nummisuutareissa. Mutta jotkut meistä ehtivät keski-ikään ennen kuin näkivät sen mediassa. Minähän vuonna tämä uusi tuleminen? Oletan että englannin kautta koukannut. -jussi n

  VastaaPoista
 8. Nyt muuten leipätoimittajia medioissa alkanut harmittaa niin maar perusteellisesti kun Valavuoret, Selänteet jne. ja sitten se "XY"-lehti murtavat pakolaismyyttejä niin että roikaa valtavalla lukijavoluumilla.
  Suomen suurin media taitaakin olla tämä uusi ite-valtamedia.

  Ne virallisen korrektin, helpon totuuden ja valtaeliitin pullatoimittajat, vasemmistolaistaustaiset tunnalat ja rantalat (vai mitä ne oli?) eivät olekaan enää maamme myytinmurtajia vaan juurikin niitä myytinmuuraajia.
  Miten tässä nyt näin kävi?

  Vihapuheeksi onkin hitaasti mutta varmasti kääntymässä se mitä meille uskotellaan todellisuuden vastaisesti.
  Mikä tulee olemaan toimittajien valtaeliitin vastaisku jää nähtäväksi, se nähdään, mutta tulossa se on.

  Hienoa että muuri kaatuu, mutta konservatiivina haluan että kaikki menee laillisesti, kiihkoilutta ja liikoja intoilematta.
  Faktojen esille vetäminen kerta toisensa jälkeen riittää. Myös pieni sääli ääriliberaaliuteensa sokaistuneille ei ole sairautta. Moni on jo kääntämässä kelkkaansa.

  Ei tarvita mitään muuta kuin selvä stop perusteettomalle maahantulolle jo rajoilla ja huijareiden ja gangstojen takaisinlähetys. Laillisempaa ja maltillisempaa tavoitetta ei voi kuvitella !
  Ei pidä suostua tulla leimatuksi radikaalina "oikeistolaisena" kun sitä ei tosiasiallisesti ole.

  vantaalainen

  VastaaPoista
 9. Tässä on erittäin tärkeä pointti. Kriittisyyden puute myös maahanmuuttoasioissa todistaa vain järjen vähyydestä. Ei sellainen ole mikään kunnia-asia ja todiste siitä, että kuuluu pimeiden voimien vastaiseen rintamaan. Asia on liian vakava jätettäväksi lapsenmielisille, vaikka sellaisia muuten voisi syumpatisoidakin.

  VastaaPoista
 10. En voisi olla vahvemmin samalla kannalla tässä toisen vantaalaisen ja blogin isännän kanssa.
  "Vihapuhe" nykyisessä merkityksessään on yhtä lailla mahdoton käsite kuin ovat "suvaitsevaisuus" ja "suvaitseminen".

  VastaaPoista

Kirjoita nimellä.