maanantai 10. huhtikuuta 2023

5 miljoonaa.

 Näyttää blogiin kertyneen jo yli 5 miljoonaa tykkäystä. En nyt ole ihan varma, mitä se tarkoittaa, mutta kuulostaa paljolta.

Kiitoksia vain nyt paljon kaikille lukijoille ja tykkääjille!

9 kommenttia:

  1. Tarkoittaisiko, että blogi käsittelee syvällisesti ja sivistyneesti tärkeitä ja mielenkiintoisia aiheita?

    VastaaPoista
  2. Onnittelut blogistille! Blogia luetaan ilmeisen ahkerasti, ja sehän kertoo hyvää suomalaisten mausta. Asiakysymyksissä olen itse joskus eri mieltä, mutta se ei estä nauttimasta sivistyneen ja kiinnostavan blogin lukemisesta. Onnea ja menestystä vaan jatkoonkin!

    VastaaPoista
  3. Missä tästä blogista voi välineellisesti tykätä? Muutoin olen kyllä tykännyt tämän blogin lukemisesta jo useamman vuoden ajan - ja kiitos siitä!

    VastaaPoista
  4. Hieno blogi ja hyvät aiheet aina. Jos 1 miljoona Instagram-tykkäystä riittää EU:n komission puheenjohtajan paikan tavoitteluun, niin ajattele mihin 5 miljoonaa tykkäystä riittäisi.

    VastaaPoista
  5. Onneksi olkoon! Paljon hyviä pohdintoja sisältävää luettavaa on blogissa ollut vuosien mittaan, ja toivottavasti samalla meiningillä tästä eteenkinpäin.

    -J.Edgar-

    VastaaPoista
  6. Kiitokset minultakin.

    Tämä järjen ääni ja suhteellisuudentajuinen kuva maailman menosta on henkireikä kaikkailta päälle tunkevan "narratiivin" ja "diskurssin" vastapainona.

    VastaaPoista
  7. Jatkakaa vaan samaan tapaan. Lukijoita kyllä riittää. Ja ajattelemisen aihetta.

    VastaaPoista
  8. Onneksi olkoon ja многая лета! Olen lukenut Timon blogeja jo kauan, mutta sen jälkeen kun hän piti Venäjä-aiheisen luennon täällä Suomussalmella vielä entistä tiivimmin. Viime vuoden helmikuun jälkeen ainoastaan nämä blogit antavat sitä kipeästi tarvittavaa taustatietoa. Kiitos!

    VastaaPoista
  9. Kiitoksia vielä kerran kaikille klikkaajille! MItä varsinaiseen tykkäämiseen (laikkaaminen???!) tulee, se kai onnistuu vain facebookissa julkaistujen linkkien kohdalla. Ei sitä varmaan ynnätä blogin avaajien lukumäärään.

    VastaaPoista

Kirjoita nimellä.