maanantai 22. huhtikuuta 2019

Hakkarainen Brysseliin

Hakkarainen Brysseliin!

Tässä on jo tullut sen verran bloggailtua, että vanhat jutut löytyvät valmiina, kun aiheet aina ajastaan taas putkahtavat esille.
Aikoinaan kauhisteltiin ajatusta, että Hakkaraisen Teukasta voisi tulla ministeri ja saattaisi joutua vaikka käymään Brysselissä.
Nyt hän on sitten ehdolla sinne Brysseliin.
Miltähän sekin näyttäisi? https://timo-vihavainen.blogspot.com/search?q=quel+ours

19 kommenttia:

 1. Ei varmaankaan yhtään kummoisemmalta kuin kenenkään tähänastisen euroedustajan toiminta.
  Hakkarainen voisi olla hyväkin sahateollisuuden lobbari ja raportoija.
  Maamme vaikutusvalta kyseisessä parlamentissa on muutenkin onnettoman surkea, ettei se yhdestä Hakkaraisesta paljon surkeammaksi menisi.
  Kun kyseinen unioni näyttäisi olevan lähinnä kauppaliitto,eikös silloin olisi luontevaa asettaa maatamme edustamaan juuri elinkeinoelämän edustajia,Hakkarainen on yksi sellainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saanko kysyä henkilökohtaisen kysymyksen, mistä kumpuaa tuollainen idealistinen usko ihmisen hyvyyteen ja mahdollisuuksiin? Millainen ideologia on taustalla , joku uskonto tai ismi? Kiinnostaa erittäin paljon ns " salaisuutesi " kun välillä itseä vähän masentaa..

   Poista
 2. Åbon tohtori HBLhaluaa pyyhkäistä takapuolta vaalin tuloksella sahureineen ja nostaa valtaan Pekka Haaviston nuorine naisihailijoineen. https://www.hbl.fi/artikel/lat-de-erfarna-yngre-kvinnorna-forhandla/

  VastaaPoista
 3. Voihan mestaristakin tulla oikea ministeri. Siinäpä vielä kertaa kirjoituksiaan Eurooppaan eurooppalaisille toimittajille, poliitikoille ja ihmisille mistä Suomessa nyt tuulee. Hyvä Jussi!

  VastaaPoista
 4. Halla-aho on kullanarvoinen. Ilman häntä ja perussuomalaisia tilanne olisi todella toivoton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla mitä mieltä tosiaan noi eurooppalaiset on siitä että " mestarin " mukaan naisia on hyvä vähän raiskailla että oppivat tavoille. Ymmärtänet.

   Poista
  2. Mikä mestari, milloin ja missä?

   Poista
  3. Tosiaan mikä mestari, ei kukaan.. nobody. Halla-ahoa vaan jotkut piirit toisaalla nimittävät jo mestariksi, ja ihan siihen viittasin.

   Poista
  4. Jos nyt saisi ihan tarkan lähdeviitteen.

   Poista
  5. Siis lähdettä sille, että häntä mestariksi jollain pentujen sivustolla parikymppiset sanovat? Sen verran arvostan blogistia, etten lähde linkittämään sinne hiekkalaatikolle. Mitä isot edellä sitä pennut perässä, ja jotenkin siellä hiekkalaatikolla vierailtuani tuli tunne että tämä " mestari " käsite kumpuaa jostain " ylempää " ja on tunnetumpi. Onneksi olin väärässä siinä asiassa.

   Poista
  6. Anonyymi 22. huhtikuuta 2019 klo 12.08

   Tuo "Mestari"-puhe on tarkoitettu ärsyttämään juuri Anonyymin kaltaisia Halla-ahon vihaajia. Toimii.

   Kaikki hiekkalaatikot eivät sovi tosikoille :)

   Poista
  7. Ärsytti tai ei, mutta eihän tuossa kommentissa ole mitään perää. Kyseessä on totaalinen valhe. Uskooko henkilö itse puhuvansa totta ja millä perusteella, on kiinostava kysymys
   Tällaista se on tämän ajan poliittinen kulttuuri.

   Poista
 5. Jos EU on muka demokratian puolella, niin miksei EU-parlamentissa toteudu 1 maa/1 ääni -periaate? Samoin kaikessa muussakin EU:n päätöksenteossa pitäisi jokaisen maan painoarvon olla yhtä suuri. Se olisi demokratiaa.

  VastaaPoista
 6. Eduskunnasta pudonnut konkarien konkari Toimi Kankaanniemi ihmetteli taannoin: ”Perussuomalaisten vaalitulos yllätti”

  Jos miettii vähän niin Perussuomalaisten vaalitulos ei yllättänyt. Mielestäni se johtuu seuraavista seikoista. Paavo Väyrynen on ollut jo pitkän aikaa kävelevä poliittinen ruumis, joten Putinin ei enää kannattanut panostaa häneen. Putinin suomalainen äänestäjäresurssi antoikin äänensä toiselle friikille, Halla-Aholle, joka taannoin katui brutaalisuuttaan. Tällainenko räyhääjä ei muka miellytä Putinia! Kopekoita tulee oikein tynnyreittäin.

  VastaaPoista
 7. Niin Suomen eduskuntaan kuin Euroopan parlamenttiin on tarkoitus lähettää kansaa edustavia henkilöitä. Hakkarainen edustaa tiettyä kansanosaa ihan samalla valtuudella kuin joku muu jotain toista. Ei tämä sen kummempaa ole. Sen verran rospisuutta miehessä on, että.ministeriksi häntä tuskin nimitetään, niin kuin ei suurinta osaa muistakaan kansanedustajista. Kuitenkin meillä on vuosien saatossa.ollut pitkä liuta surkeita ministereitä, joten vahinkoja niissäkin nimityksissä sattuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä perustotuushan se on ollut julkiselta sanalta hukassa sitten ensimmäisen jytkyn.

   Poista
 8. Teuvo Hakkarainen saattaa tulla valituksikin europarlamenttiin, koska hän on kaikissa vaalipiireissä tunnettu ehdokas. Teukalle olisi hyvä mentori Brysselissä - Jean-Claude Juncker. Heillä olisi muutama kuukausi yhteistä aikaa tissutella ja Teukka oppisi talon tavoille, jos sietäisi Junckerin ällöttävät poskipuut.

  VastaaPoista
 9. Onnea Teuvolle Brysseliin!

  VastaaPoista

Kirjoita nimellä.